Półmetek w Pałacu Sieniawa

Cena Od

Danie główne

  • Medaliony schabowe w dwóch odsłonach podawane z purre ziemniaczanym, sosem tymiankowym i zestawem surówek.
  •  Rolada z polędwicy wieprzowej „tricolore” podawana z ziemniaczanym puree, sosem schasser i zestawem surówek.
  • Roladka schabowo-drobiowa z szynką serem i passatą pomidorową podawana z warzywami, zapiekanymi ziemniakami i sosem ziołowym.
  • Eskalopki wieprzowe z farszem dworskim (szpinak suszony pomidor ser ) podawane z pikantnym faszerowanym ziemniakiem sosem cebulowym i zestawem surówek.

Deser

  • Sernik z musem owocowym
  • Szarlotka z lodami
  • Wiśniowa fantazja z sosem rumowym

 

 

 

I Danie gorące serwowane

  • Gyros drobiowy z ćwiartką ziemniaczaną i surówką
  • Kotleciki drobiowe ala” kebab z pieczarką i cebulą, ziemniaczanym rosti i sałatką
  • Drobiowy „satay” z pikantną salsą i ziemniaczanymi sprężynkami
  • Goloneczka piszczelowa z ryżem w 3 kolorach i surówką.

 

II Danie gorące serwowane

  • Barszcz czerwony z pasztecikami, 

 

Bufet zimny

  • Kompozycja wędlin
  • Śledź w 3 odsłonach (węgierska, śmietana, klasyczny z cebulką)
  • Sałatka bawarska (ziemniaczana z cebulką perłową i ogórkiem)
  • Koreczki, kanapeczki, tartinki
  • Kompozycja pasztetów
  • Sałatka kozacka z grillowanym kurczakiem
  •  Sosy do mięs i wędlin (  musztardowy i chilli)
  •  Pieczywo

Bufet słodki

  • Ciasta  i ciasteczka
  •  Owoce

 

 

Napoje

  • Soki owocowe, woda mineralna niegazowana, Kawa, wybór herbat.

 

Cena przyjęcia 70 zł brutto za osobę

Cena przyjęcia obejmuje również

  • przygotowanie i aranżacja  sali balowej – stoły okrągłe lub tradycyjne
  • profesjonalna obsługa przyjęcia
  •  standardowa dekoracja kwiatowa stołów i aranżacja Sali  dla każdej klasy
  • pokrowce na krzesłach
  • Pokój do przygotowania (1 na klasę)

 

v  koreczki, kanapeczki, tortinki.

Dostępne pokoje w tej ofercie

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki.

OK, zamknij