Chrzciny - Przyjęcia Rodzinne 2016 - 2017 r.

Cena Od

Zapewniamy

  • Opiekę koordynatora przyjęcia
  • Pokój 2 osobowy do dyspozycji podczas przyjęcia GRATIS!
  • Pomoc przy wyborze dodatkowych usług m.in. oprawy muzycznej, dekoracji kwiatowych, wynajęcia bryczek, powozów
  • Wykwintne menu opracowane przez Szefa Kuchni
  • Specjalne menu dla dzieci
  • Ciasta i owoce
  • Napoje - kawa, herbata, woda mineralna i soki owocowe bez ograniczeń
  • Dzieci do lat 6– gratis, od 6 do 12 – 50% ceny
  • Ogród, taras i park hotelowy do dyspozycji  gości
  • Sprzęt turystyczny do dyspozycji (rowery, korty tenisowe, )
  • Plac  zabaw dla dzieci
  • Atrakcyjne rabaty na noclegi
  • Miejsca parkingowe dla wszystkich Gości

W cenie:

  • przygotowanie i aranżacja  sali – stoły okrągłe lub tradycyjne
  • profesjonalna obsługa przyjęcia
  • standardowa dekoracja stołów
  • świece na stołach
  • pokrowce na krzesła

OFERTA DODATKOWA

  • Pałacowy stół wędlin i mięs pieczonych
  • Pieczone prosię serwowane przez Szefa Kuchni
  • Pieczony udziec wieprzowy serwowany przez Szefa Kuchni
  • Możliwość zorganizowania transportu dla gości
  • Opieka animatora

 MENU 

Zupa (wybór 1 pozycji)                             

  • Rosół sieniawski z makaronem
  • Zupa cebulowa z tymiankiem i grzankami ziołowymi
  • Krem z zielonego groszku z prażonymi pestkami dyni
  • Krem z grzybów leśnych z groszkiem ptysiowym

Danie główne (wybór 1 pozycji)         

  • Rolada drobiowa faszerowana sekretem Rakoczego (duszone maślaki na winie węgierskim) z ziemniakami puree w towarzystwie kandyzowanej paryskiej marchwi
  • Wachlarz mięsny (schab, indyk, polędwiczka) w sosie demi glace serwowany z ziemniakami, mieszanką warzyw królewskich i surówkami
  • Przysmak Księżnej Izabeli (schab z warzywami i polędwiczka z borowikami) podawany z ziemniakami z nutą sosu tymiankowego i zieloną fasolką w boczku
  • Schab Czartoryskich serwowany na sosie z czerwonego wina i śliwek podany z aromatycznymi ziemniakami i paryską marchewką

 Danie wegetariańskie (wybór 1 pozycji)

  • Grillowany filet z pstrąga łososiowego (dodatki jak w daniu głównym)
  • Pierożki ze szpinakiem i bryndzą

 

 

Deser (wybór 1 pozycji)             

  • Fantazyjny puchar lodowy
  • Semifreddo
  • Aromatyzowana gruszka w sosie waniliowym z lodami
  • Crème brûlée
  • Tort okolicznościowy

Danie gorące serwowane (wybór 1 pozycji)   

  • Roladka drobiowa z serem i szynką podana z pilawem kasz, sosem węgierskim i surówką z białej kapusty
  • Medaliony drobiowe na sosie cebulowo–podgrzybkowym z kluska podkarpacką i sałatką z pieczonych buraczków
  • Trzos wieprzowy z farszem warzywnym i nutą parmezanu, podawany z pikantnymi ziemniakami i surówką pałacową
  • Podudzia drobiowe (bez kości), faszerowane włoszczyzną, zawijane i zapieczone w plaster boczku serwowane z kolorowym ryżem i surówką

Danie wegetariańskie                                  

  • Kaszotto z grillowanymi warzywami

Zakąski zimne podane w stoły (zestaw)

  • Kompozycja pałacowych wędlin z regionu
  • Śledź z jabłkiem i cebulką
  • Sałatka jarzynowa
  • Pieczywo

 

 

 

Zakąski zimne w bufecie 

  • Galantyny drobiowe w trzech odsłonach
  • Pasztet staropolski z żurawiną
  • Staropolskie pulardy (faszerowana kaczka i faszerowany kurczak)
  • Śledź po węgiersku z rodzynkami
  • Sałatka kozacka z grillowanym kurczakiem
  • Sałatka grecka
  • Marynaty (pieczarki, ogóreczki, dynia w occie)
  • Wybór sosów do wędlin (tatarski, chrzanowy, ćwikła)
  • Pieczywo mieszane

Bufet słodki

  • Ciasta (4 rodzaje)
  • Owoce w całości i filetowane

 

 

Napoje

  • Soki owocowe – pomarańcz, jabłko
  • Woda mineralna niegazowana z cytryną i miętą
  • Kawa, wybór herbat

 

 

Cena przyjęcia 120 zł brutto za osobę

 

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki.

OK, zamknij